1. sjednica upravnog odbora šahovskog saveza Splitsko-dalmatinske županije

1. sjednica upravnog odbora Šahovskog saveza Splitsko-dalmatinske županije održana je 26.04. s početkom u 10.30 sati, u Splitu, Šahovski dom, Šimićeva 54.

Prisutni članovi upravnog odbora: Ivica Brkić, Božo Mišković, Davor Perić, Vladimir Cvetnić, Ilija Knezović, Ivo Popović.
Nije prisutan: Zvonimir Čalija.

Predsjednik Šahovskog saveza županije Splitsko–dalmatinske gospodin Ivica Brkić je otvorio sastanak i konstatira da član Izvršnog odbora, Zvonimir Čalija, koji danas nije prisutan, je obaviješteni, ali da ima privatne obveze.

Predsjednik zaključuje da je na sjednici prisutna većina i Upravni odbor može odlučivati i pravovaljano donositi odluke.

Predsjednik ŠSŽSD je predložio sljedeći dnevni red:
1) Izbor tajnika
2) Izvješće sa Prvenstva županije Splitsko-dalmatinske
3) Kup županije Splitsko-dalmatinske
4) Pojedinačna kadetska prvenstva Hrvatske
5) Financijska potpora 11. Memorijal “Petar Žaja”, Aržano

Ad 1)
Odlukom upravnog odbora za tajnika Šahovskog saveza Splitsko-dalmatinske županije jednoglasno je izabran Stjepan Gudelj.

Ad 2)
Predsjednik je iznio Izvješće sa održanog Prvenstva županije Splitsko-dalmatinske za 2015.g. Izvješće je jednoglasno prihvaćeno. Potvrđeno je da je turnir bio dobro i kvalitetno organiziran.

Ad 3)
Potvrđeno je da će se županijski kup odigrati u Splitu, u šahovskom domu, Šimićeva 54, dana 02.05.2015. godine, s početkom u 10.00 sati, temeljem raspisa Šahovskog saveza Splitsko-dalmatinske županije.

Ad 4)
Upravni odbor donio odluku da se izvrše pripreme za organizaciju državnog kadetskog prevenstva za 2015. godinu, koje će se održati u Splitu, u hotelu Zagreb, Duilovo od 20-26.06.2015. godine, temeljem odluke upravnog odbora HŠS.

Ad 5)
Odlučeno je da će Šahovski savez Splitsko-dalmatinske županije, a temeljem zamolbe “Zavičajnog društva Aržano”, u potpunosti snositi troškove suđenja na šahovskom vikend turniru “Aržano 2015” koji će se održati 10.05.2015. godine.

Predsjednik je zaključio sjednicu u 12 sati.

Zapisničar: Stjepan Gudelj