Održana redovna izborna skupština ŠSŽSD

Dana 20. siječnja 2019. godine, u prostorijama šahovskog kluba “Knez Mislav” – Podstrana, održana je redovna izborna skupština šahovskog saveza županije Splitsko-dalmatinske, na kojoj je od ukupno 32 delegata, bilo prisutno 26 delegata sa pravom glasa.

Za novog predsjednika šahovskog saveza ŽSD na mandat od slijedeće 4 godine, skupštinari su velikom većinom glasova (22 glasa za i 4 glasa protiv) izabrali i potvrdili dosadašnjeg predsjednika Ivicu Brkića.

Za članove izvršnog odbora šahovskog saveza ŽSD jednoglasno su izabrani: Ivica Brkić, Božo Mišković, Ilija Knezović, Davor Perić, Ivo Popović, Zvonimir Čalija i Mario Tomasović.

Na skupštini je jednoglasno prihvaćeno izvješće o radu i financijsko izvješće za 2018. godinu, koje je podnio predsjednik Ivica Brkić.

Za likvidatora udruge u mandatu od slijedeće 4 godine jednoglasno je izabran Ivica Brkić.

Za članove Nadzornog odbora na mandat od slijedeće 4 godine jednoglasno su izabrani: Dražen Vlašić – predsjednik, Ante Maras i Jakov Grbeša kao članovi nadzornog odbora šahovskog saveza ŽSD.

Za članove Arbitražnog vijeća šahovskog saveza ŽSD, na mandat od slijedeće 4 godine jednoglasno su izabrani: Anđelko Cokarić, Vjekoslav Jozić i Ante Ljubičić.

Za delegate iz našeg županijskog šahovskog saveza na mandat od slijedeće 4 godine, a koji će predstavljati šahovski savez županije Splitsko-dalmatinske u skupštini Hrvatskog šahovskog saveza sa 25 glasova za i 1 glasom protiv izabrani su: Ivica Brkić (njegov zamjenik je Ivo Popović), Božo Mišković (njegov zamjenik je Branko Šarić) i Mario Tomasović (njegov zamjenik je Pavle Palić).